Χανιά: Αιματηρό επεισόδιο με δύο σοβαρά τραυματίες
61χρoνος πυροβόλησε και τραυμάτισε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε στο κεφάλι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου που συνέβη το απόγευμα σε κατοικία στη συνοικία Πασακάκι των Χανίων. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία ένας 61χρoνος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα την 56χρονη σύζυγό του και στην συνέχεια με το ίδιο όπλο αυτοτραυματίσθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων όπου η τραυματισμένη γυναίκα οδηγήθηκε στο χειρουργείο, ενώ ο άνδρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Διαβάστε ακόμη
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια και άμυνα - Τι θα συζητήσουν με τον Μητσοτάκη
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Νέα επιχείρηση διάσωσης της φάλαινας «Τίμι» που παραμένει εγκλωβισμένη σε παραλία της Βαλτικής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



