Θησείο: Στο νοσοκομείο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου κι εγκλωβίστηκε κάτω από συρμό
Η κίνηση των συρμών στη γραμμή 1 διεξάγεται πλέον κανονικά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στον σταθμό Θησείο του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στη Γραμμή 1 όταν ένας άνδρας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω από εισερχόμενο στην αποβάθρα συρμό. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής που συνέβαλαν στον απεγκλωβισμό του από το τρένο.
Ευτυχώς, το άτομο απεγκλωβίστηκε χωρίς ιδιαίτερα τραύματα και για προληπτικούς λόγους διακομίζεται από το ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο της Αθήνας.
Η κίνηση των συρμών στη γραμμή 1 διεξάγεται πλέον κανονικά, καθώς για το διάστημα του απεγκλωβισμού διεξαγόταν στα τμήματα Πειραιάς - Ταύρος και Ομόνοια - Κηφισιά.
Διαβάστε ακόμη
Ο πρόεδρος των «επικίνδυνων αποστολών»: Όλες οι φορές που ο Τραμπ γλίτωσε και το χαρτί που «ξεγέλασε» την ασφάλεια στο Χίλτον
Εκτροχιασμός: Η κυβερνητική σταυροφορία κατά της Λάουρα Κοβέσι
Αφήνουν γυναίκες να πεθαίνουν στο βουνό: Το φαινόμενο του «αλπικού διαζυγίου» - «Μου είπε ότι με δοκίμαζε»
Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ - Στη δίκη της... έκανε καρδούλες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



