Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Εψαχναν για χρυσό; Πώς έπεσαν νεκροί οι τρεις άνδρες
Η Πυροσβεστική εντόπισε στο σημείο μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι καθώς και έναν αυτοσχέδιο σωλήνα που είχαν τοποθετήσει για να βγαίνουν τα αέρια από τις εργασίες τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Τα αίτια της τραγωδίας τα ξημερώματα στη Βαρυμπόμπη, σε φρεάτιο σε δασική περιοχή, όπου βρέθηκαν νεκροί τρεις άνδρες, ηλικίας 40-50 ετών, προσπαθούν να αναζητήσουν οι Αρχές.
Οι τρεις άνδρες αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης και όπως ανέφερε η Πυροσβεστική στην επιχείρηση ανάσυρσής τους συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Σημειώνεται πως η ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε τρία άτομα που βρέθηκαν στο σημείο, ένας εκ των οποίων ήταν και αυτός που έκανε το τηλεφώνημα στις Αρχές, δίνοντας στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση ακριβείς οδηγίες και συντεταγμένες για το πώς θα φτάσουν στο φρεάτιο για να εντοπίσουν τους τρεις νεκρούς άνδρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο άνθρωπος αυτός που επικοινώνησε με την Αστυνομία είπε πού ακριβώς βρίσκονταν οι νεαροί, δίνοντας έως το Αζιμούθιο.
Για το ζήτημα μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega ο Σπύρος Βρεττός, δήμαρχος Αχαρνών, σύμφωνα με τον οποίο, πρόκειται για τρεις άνδρες 40-50 ετών ενώ το πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων το είχαν σκάψει οι ίδιοι. Οι πρώτες εκτιμήσεις γύρω από τον θάνατό τους κάνουν λόγο για αναθυμιάσεις. Ο κ. Βρεττός ανέφερε, επίσης, πως «πιθανόν δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα φαίνεται πως έψαχναν για χρυσό.
Σε αυτή την εκτίμηση φαίνεται να καταλήγουν οι έρευνες των Αρχών, καθώς η Πυροσβεστική εντόπισε στο σημείο μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι καθώς και έναν αυτοσχέδιο σωλήνα που είχαν τοποθετήσει για να βγαίνουν τα αέρια από τις εργασίες τους.
Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
«Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
«Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



