Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο WorldChampion της SeaJets - Aναχώρησε από τη Μύκονο
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο της Σύρου ο πλοίαρχος του «WordChampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον κλιματισμό του ταχύπλοου καταμαράν «WorldChampion» της SeaJets και μετά από επιθεώρηση στο λιμάνι της Μυκόνου το πλοίο με 772 επιβάτες κατέπλευσε για τον προορισμό του.
Νωρίτερα είχε προκληθεί αναστάτωση στο λιμάνι της Σύρου, όταν υπήρξαν καταγγελίες επιβατών σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός του πλοίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο της Σύρου ο πλοίαρχος του «WordChampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ. Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση στο καταμαράν, καθώς το πλοίο έφερε ξένη σημαία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γεωργίας Λαγού για το Open, το «Wordchampion», που φέρει σημαία Κύπρου, αναχώρησε τελικά για τη Μύκονο όπου επιθεωρήθηκε μετά από αποκατάσταση της βλάβης του. Το«WorldChampion» της SeaJets πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο Σαντορίνη.
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διάλογοι που «καίνε» βουλευτές και πρώην υπουργούς - Στα όρια κακουργήματος
Τι λέει η Καρυστιανού για το κόμμα της: Το όνομα, το βίντεο με την κλεψύδρα και η ιδρυτική διακήρυξη
Ποιοι εργαζόμενοι δεν κινδυνεύουν από την τεχνητή νοημοσύνη - Τα αλώβητα επαγγέλματα και οι επιλογές των νέων
Αυτή η μικρή πόλη είχε τον πιο μολυσμένο αέρα του 2025 - «Ακόμα κι η αναπνοή είναι δύσκολη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



