Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο WorldChampion της SeaJets - Aναχώρησε από τη Μύκονο
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο της Σύρου ο πλοίαρχος του «WordChampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον κλιματισμό του ταχύπλοου καταμαράν «WorldChampion» της SeaJets και μετά από επιθεώρηση στο λιμάνι της Μυκόνου το πλοίο με 772 επιβάτες κατέπλευσε για τον προορισμό του.
Νωρίτερα είχε προκληθεί αναστάτωση στο λιμάνι της Σύρου, όταν υπήρξαν καταγγελίες επιβατών σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός του πλοίου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο της Σύρου ο πλοίαρχος του «WordChampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ. Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο του λιμενικού δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση στο καταμαράν, καθώς το πλοίο έφερε ξένη σημαία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γεωργίας Λαγού για το Open, το «Wordchampion», που φέρει σημαία Κύπρου, αναχώρησε τελικά για τη Μύκονο όπου επιθεωρήθηκε μετά από αποκατάσταση της βλάβης του. Το«WorldChampion» της SeaJets πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο Σαντορίνη.
Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»
Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»
Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς
Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



