Έβρος: Σε ξενώνα μεταφέρονται 14 ασυνόδευτοι ανήλικοι
Με επιστολή του στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα ο ανήλικος προειδοποιούσε ότι θα αυτοκτονήσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ειδικό ξενώνα για ασυνόδευτους ανήλικους πρόκειται να μεταφερθεί ο ασυνόδευτος ανήλικος που βρίσκεται στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου και έστειλε επιστολή στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τις συνθήκες διαβίωσής του, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «έχει ήδη δρομολογηθεί η μεταφορά του σε ειδικό ξενώνα για ασυνόδευτους ανηλίκους. Παράλληλα, συνολικά, 14 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόκειται να μεταφερθούν τις επόμενες ημέρες από το ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου, σε ξενώνα για ασυνόδευτους ανηλίκους, δηλαδή σε δομή όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι πραγματικά πολύ καλές».
Διαβάστε ακόμη
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



