Απέδρασε κρατούμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
Ο κρατούμενος μπερδεύτηκε μέσα στον κόσμο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει κρατούμενο που απέδρασε από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας που κατέφερε να ξεφύγει της προσοχής των αστυνομικών είναι ένας 34χρονος Γεωργιανός.
O άνδρας σύμφωνα με το ΑΠΕ, είχε συλληφθεί από το Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας για απόπειρα κλοπής και είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια, αλλά άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, διέλαθε της προσοχής των αστυνομικών που των συνόδευαν και χάθηκε μέσα στον κόσμο.
Από την Αστυνομία γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασε.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από ενάμιση μήνα, ένας κρατούμενος για ανθρωποκτονία απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόκειται για έναν 37χρονο που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, το 2017, στο Ηράκλειο Κρήτης και ήταν μάγειρας στο Ψυχιατρείο των φυλακών, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομική έφοδος στην Pizza Fan για «μαύρο» ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ - 9 συλλήψεις και «πειραγμένες» ταμειακές
Στην Ευελπίδων ο Λιόλιος και οι άλλοι 5 της ΕΟΚ - 102.000 ευρώ στο σπίτι του Κορομηλά
Άνδρας των ΜΑΤ έριξε κρότου λάμψης μέσα στο μετρό Ομόνοιας - Διατάχθηκε ΕΔΕ
ΕΟΠΥΥ: Τα 4 μέτρα «ασπιρίνες» μετά το πόρισμα-σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου - 11 χρόνια χωρίς ελέγχους στα φαρμακεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



