Τι θα αγοράσουν οι Έλληνες φέτος τα Χριστούγεννα; (infographic)
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αν ψάχνετε τι δώρα θα πάρετε φέτος στους αγαπημένους σας, η πιο ασφαλής επιλογή είναι κάποιο ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα προσφορών Picodi που πραγματοποίησε έρευνα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές που θα κάνουν φέτος οι Έλληνες. Αυτά που θα πρέπει να αποφύγετε είναι τα έτοιμα καλάθια δώρων, καθώς και τα γλυκά.
Σύμφωνα με ξεχωριστή έρευνα της PayPal, οι Έλληνες αναμένεται να στραφούν περισσότερο στις online αγορές και, μάλιστα, από το εξωτερικό, έτσι ώστε να εκμεταλλευθούν τις χαμηλότερες τιμές αλλά και να βρουν ξεχωριστά προϊόντα. Μάλιστα η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι χριστουγεννιάτικες αγορές προκαλούν στρες στους Έλληνες καταναλωτές, αφού το 67% απογοητεύεται από το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγοράσει τα δώρα που θα ήθελε να προσφέρει, ενώ το 55% ανησυχεί μήπως ξεπεράσει το όριο που έχει θέσει.
Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης - «Νομίζαμε ότι έκαναν κόντρες»
«Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



