Κορονοϊός: Στη Δικαιοσύνη θα παραπέμπονται τα fake news για την πανδημία
O Θεόδωρος Χρονόπουλος, εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ. μιλά στο Οpen για το ζήτημα που έχει προκύψει με τα fake news περί κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος μιλά για το ζήτημα που έχει προκύψει με τα fake news περί κορονοϊού και την απόφαση να στέλνονται στη Δικαιοσύνη τέτοιου είδους δημοσιεύσεις.
Ειδικότερα με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη αναφορές που αφορούν σε «θεωρίες συνωμοσίας» για τον κορονοϊό, οι οποίες αναρτήθηκαν τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυo.
Ο κ. Χρονόπουλος τόνισε ότι χρειάζεται συστράτευση και όλοι μαζί «να υψώσουμε ένα τείχος απέναντι στον ιό». Ο ίδιος αναφέρθηκε σε αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι ο ιός δεν υπάρχει και πρόκειται για συνωμοσία. Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις αναφέρουν ότι η Covid-19 είναι «παραμύθι» επί της ουσίας και εκτός των άλλων παροτρύνουν τον κόσμο να αρνείται να δεχτεί πρόστιμα και κυρώσεις και να μην εφαρμόζει τα μέτρα για περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Το υλικό ήδη εστάλη στον εισαγγελέα ο οποίος θα το αξιολογήσει και πιθανόν να διατάξει προκαταρκτική εξέταση.
Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Χρονόπουλος:
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



