Σεισμός στην Κυλλήνη - Κουνήθηκαν Πύργος, Πάτρα και Ζάκυνθος
Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε σήμερα το πρωί λίγα λεπτά μετά τις 9:00 και είχε επίκεντρο κοντά στην Κυλλήνη. Η δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Ηλείας, της Αχαΐας και της Ζακύνθου.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 10 χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά της Κυλλήνης, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν τρία χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την κοινότητα Νεοχώρι.
Διαβάστε ακόμη
«Πολιτικό τοπίο σε μια εύθραυστη σταθερότητα»: Τα κρίσιμα ερωτήματα του Νοεμβρίου
Pizza Fan: Νέοι διάλογοι για το κύκλωμα μαύρου χρήματος - Παραμένει η αβεβαιότητα για 2.500 εργαζομένους
Γεωπολιτικό πόκερ σε εξέλιξη: Το ενεργειακό «χαρτί» της Αθήνας, οι κινήσεις της Άγκυρας και οι ισορροπίες στην περιοχή
Μπορούν οι αναμνήσεις να... μεταφερθούν; Το αμφιλεγόμενο πείραμα της δεκαετίας του 1960
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




