Λέσβος: Μεγάλη φωτιά απείλησε ξενοδοχεία και κατοικίες
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση μεταξύ Πέτρας και Μολύβου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη φωτιά που καίει εκτάσεις χαμηλής βλάστησης μεταξύ Πέτρας και Μολύβου βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λέσβο. Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι, ωστόσο, οι πυροσβέστες κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά.
Η φωτιά ξεκίνησε από τη θέση Καβάκι, πάνω από το λιμάνι της Πέτρας και προς τιμή απείλησε παραθεριστικές κατοικίες και ξενοδοχεία. Μέχρι στιγμής έχει καεί ένα ποιμνιοστάσιο και μια αποθήκη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο επιχειρούν τριάντα άνδρες της Πυροσβεστικής με 14 οχήματα, καθώς και πεζοπόρα τμήματα, συνεπικουρούμενα από εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Επίσης, γίνονται ρίψεις από αέρος από δυο αεροπλάνα τύπου πετζετέλ και ένα ελικόπτερο. Αναμένονται ενισχύσεις από δυο αεροπλάνα τύπου καναντέρ.
Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




