Κεφαλονιά: Αγνοείται σκάφος - Το νοίκιασαν για μονοήμερη και δεν επέστρεψαν ποτέ
Στις έρευνες, εκτός από το Λιμενικό, συμμετέχουν η Frontex και πέντε ιδιωτικά σκάφη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Κεφαλονιάς για την εύρεση του «ΔΙΑΣ» Σ.Α. 478, το οποίο είχε εκμισθωθεί από 30χρονο αλλοδαπό, δεν επεστράφη κατά το χρονικό διάστημα για το οποίο είχε εκμισθωθεί και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, εμφανίστηκε χθες το πρωί σε γνωστό γραφείο της περιοχής του Αργοστολίου, ώστε να νοικιάσουν ένα σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής.
Το σκάφος έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του σκάφους «ΔΙΑΣ» με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 και μήκος 4.8 μέτρα, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Αμέσως, άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




