Καλαράς και Παρασκευάς κάνουν τον γύρο της Ελλάδας σε 30 μέρες
Οι αθλητές ενημέρωσαν τοπικές αρχές για την εθελοντική πρωτοβουλία τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο αθλητές, ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς και ο υπερμαραθωνοδρόμος Λευτέρης Παρασκευάς τρέχοντας και ποδηλατώντας θα κάνουν το γύρο της χώρας, καλύπτοντας 42 χιλιόμετρα καθημερινά.
Μάκης Καλαράς και Λευτέρης Παρασκευάς θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από την Ορεστιάδα την 1η Απριλίου και θα καταλήξουν τέλος του μήνα- αφού πρώτα διασχίσουν συνολικά 30 πόλεις-στην Κρήτη.
Στόχος των αθλητών είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την απόκτηση ενός οχήματος τύπου βαν, το οποίο θα αξιοποιηθεί για την παρασκευή γευμάτων για ευπαθείς ομάδες, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών, όπως φωτιές, πλημμύρες, σεισμούς ή όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.
Το όλο εγχείρημα θα κινηματογραφηθεί και το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην Αλεξανδρούπολη στα μέσα Σεπτέμβρη με τα έσοδα της προβολής να δίνονται σε σωματεία που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



