Βίντεο-OPEN: Πώς επικοινωνούσαν μέλη κυκλώματος διακίνησης μαϊμού προϊόντων
Νέα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος φέρνει στο φως το OPEN TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνομιλίες μεταξύ των κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης μαϊμού προϊόντων έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. Σε αρκετές από αυτές τις συνομιλίες έχουν καταγραφεί συνομιλίες τελωνειακών υπαλλήλων, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στην υπόθεση.
Τα αρχηγικά μέλη είχαν στήσει εταιρεία στην Τουρκία και τη Βουλγαρία μέσω των οποίων γινόταν η εισαγωγή. Στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας περιλαμβάνεται και το στοιχείο ότι σε διαστήματα τα μέλη του κυκλώματος παραλάμβαναν έναν φάκελο με τη λέξη εμπιστευτικόν.
Διαβάστε ακόμη
Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



