Φωτιά στην Κεφαλονιά: Τρία ανοικτά μέτωπα - Προληπτική εκκένωση οικισμού
Οι τοπικές Αρχές προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση του οικισμού «Αγία Ειρήνη» - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Πυροσβεστική εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, σε εξέλιξη βρίσκονται φωτιές σε τρία μέτωπα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις περιοχές Καμπιτσάτα, Αννινάτα και Χελμάτα. Μάλιστα η φωτιά στα Χελμάτα βρίσκεται σε ύφεση.
Σημειώνεται ότι οι τοπικές Αρχές προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση του οικισμού «Αγία Ειρήνη». Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στο νησί επιχειρούν 102 πυροσβέστες, 21 οχήματα, έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων από Δυτική Ελλάδα και 1η ΕΜΑΚ, καθώς και Κλιμάκιο, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων συνδράμουν και εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
Η μάχη με τις φλόγες αναμένεται να είναι ολονύχτια, ενώ οι δυνάμεις στο νησί ολοένα και ενισχύονται, όπως τονίζουν από την Πυροσβεστική.
Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Η Βρετανία στέλνει ελικόπτερα με αντι-drone συστήματα στην Κύπρο
«Ακούσαμε σειρήνες μπαμ - μπουμ, πήραμε μια βαλίτσα και φύγαμε»: Μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν από τη Μέση Ανατολή
Έντονο επεισόδιο στο Καπιτώλιο με Βετεράνο πολέμου: Του έσπασαν το χέρι και τον έβγαλαν σηκωτό
Τι κάνει ο Τραμπ με ψάθινο καπέλο και τσουγκράνα στο χέρι σε βίντεο του 2005;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



