Παραλιακή: Ενας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Αγίου Κοσμά
Σημειώθηκε καραμπόλα μεταξύ πέντε αυτοκινήτων και μιας μοτοσικλέτας - κατέληξε από τα τραύματά του ο οδηγός της - Πολλά προβλήματα σημειώθηκαν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο δυστύχημα ενεπλάκησαν πέντε οχήματα και μία μοτοσικλέτα, όπου ο οδηγός της έχασε τη ζωή του.
Την ίδια ώρα κατά την οποία η κίνηση γινόταν μετ' εμποδίων, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα, όμως, με τη διοίκηση του νοσοκομείου, τελικά, έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δεν είχε γίνει γνωστό το εάν υπήρχαν τραυματίες από την –σύμφωνα με πληροφορίες- καραμπόλα που σημειώθηκε στο ίδιο σημείο.
Όπως βλέπετε και στον παραπάτω χάρτη, ένα μεγάλο μέρος της Παραλιακής είχε απίστευτο μποτιλιάρισμα. Όσοι οδηγοί ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τη λεωφόρο Ποσειδώνος έπρεπε να επιλέξουν άλλον δρόμο, καθώς η κίνηση έφτανε μέχρι και το ύψος του Φλοίσβου.

Αναταράξεις στην αγορά με αποχωρήσεις φαρμακευτικών εταιρειών από την Ελλάδα και απολύσεις - Η μεγάλη κρίση
Σχολεία με 6.500 κενά: Στον «αέρα» ολοήμερα και παράλληλη στήριξη - Σε απόγνωση οι γονείς
Τα διλήμματα της κάλπης βάζει ο Μητσοτάκης: Ποια σενάρια κλείνει - Ποια στρατηγική επιλέγει
Ο Μαρινάκης που αλλάζει τους συσχετισμούς, η δίκη του Πολάκη και η νέα κόντρα ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




