Καστελόριζο: Γυρνάνε την πλάτη στις προκλήσεις και υψώνουν τη γαλανόλευκη
Οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού παρά την κλιμάκωση της έντασης παραμένουν ψύχραιμοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο Καστελόριζο μετά από τόσες ημέρες στο επίκεντρο της τουρκικής προπαγάνδας καταγράφει η κάμερα του OPEN ενώ οι κάτοικοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα επισκεφθεί το νησί στις 13 του μήνα, ανήμερα της επετείου απελευθέρωσης.
Στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης πάντως, εδώ και λίγες ώρες, μαζί με το Καστελόριζο γίνονται εκτενείς αναφορές σε παρόμοιο ύφος και για τη νήσο Ρω. «Θέμα Ρω» ανοίγουν τα τουρκικά κανάλια και ειδικά το κρατικό TRT, που προβάλει εικόνες με στρατιώτες πάνω στο νησί της Ρω, δίπλα στο Καστελόριζο.
«Η Ελλάδα μετά το Καστελόριζο, έστειλε στρατιώτες και στη Ρω. Η στρατιωτική κινητικότητα στη Ρω καταγράφηκε από το TRT Haber. Ο ελληνικός στρατός φαίνεται ότι μετέτρεψε κάποια κτίσματα σε φυλάκια. Η Ελλάδα κλιμακώνει την ένταση και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και στο πεδίο. Η Ελλάδα με τα προκλητικά βήματα που κάνει συνεχίζει να κλιμακώνει την ένταση στην ανατ. Μεσόγειο. Μετά την αποστολή στρατιωτών στο νησί του Καστελόριζου, αυτή τη φορά στέλνει στρατό και στη Ρω», μεταδίδει το κρατικό κανάλι της Τουρκίας.
Οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού παρά την κλιμάκωση της έντασης παραμένουν ψύχραιμοι και συνεχίζουν τη ζωή τους αδιαφορώντας για τις απειλές.
Τρόμος στον Πειραιά: Κουκουλοφόρος με μαχαίρι επιτέθηκε σε γυναίκα - Βίντεο ντοκουμέντο
Εξοργιστικό βίντεο: 64χρονος έτρεχε με 290χλμ/ώρα στην Αττική και τα δημοσίευε στα social media
«Καμπάνα» Μαρουσάκη για το βροχερό τριήμερο: «Αντιμετωπίζουμε την κακοκαιρία σαν κακοκαιρία»
Άρρωστα παιδιά για «δολώματα», απειλές και εκβιασμοί: Σοκάρουν οι μαρτυρίες θυμάτων για την ΜΚΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



