Ρουβίκωνας: Τρεις διαφορετικές παρεμβάσεις μέσα σε μία ημέρα - Ποιοι οι στόχοι τους
Τρεις παρεμβάσεις πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Κωσταντίνου Κυρανάκη, στα γραφεία διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και στα γραφεία της Landea στην Καλλιθέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις παρεμβάσεις πραγματοποίησαν την Πέμπτη μέλη του Ρουβίκωνα: στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Κωσταντίνου Κυρανάκη, στα γραφεία διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και στα γραφεία της Landea στην Καλλιθέα.
Όπως κοινοποίησε η αναρχική συλλογικότητα μέσω σελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου, η παρέμβαση στο γραφείο του κ. Κυρανάκη έγινε για την άποψη που εξέφρασε πρόσφατα ο βουλευτής της ΝΔ, σύμφωνα με την οποία οι νέοι δεν συγκροτούν με δομημένο τρόπο τα βιογραφικά τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν δουλειά. Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και εν συνεχεία αποχώρησαν.
Για τη ΔΕΔΔΗΕ, η αναρχική ομάδα σημειώνει ότι η παρέμβαση έγινε για δύο εργατικά ατυχήματα που συνέβησαν σε συνεργεία στην Ηλεία και στην Ζάκυνθο. Αφού πέταξαν μπογιές, αποχώρησαν.
Για την εταιρεία στην Καλλιθέα, όπου έγραψαν επίσης συνθήματα, αναφέρουν πως έγινε λόγω περιστατικού κατάσχεσης πρώτης κατοικίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στα Πετράλωνα.
Στον «αέρα» η συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν: Γιατί οι σκληροπυρηνικοί της Τεχεράνης μπλοκάρουν τις συνομιλίες - Οι όροι του Τραμπ και τα «αγκάθια»
Πανελλήνιες 2026 - ΕΠΑΛ: Χωρίς δυσκολία τα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά - Οι απαντήσεις
«Επιχείρηση Θερισμός»: Πώς το ελληνικό FBI ξερίζωσε τη μαφία των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αίσιο τέλος: Βγήκαν και οι τελευταίοι εγκλωβισμένοι από το πλημμυρισμένο σπήλαιο - Το χρονικό της δραματικής διάσωσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



