Τρίκαλα: Ματαιώνεται ο «Μύλος των Ξωτικών» λόγω κορονοϊού
Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η διοργάνωση η οποία κάθε έτος προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες
Δεν θα διεξαχθεί φέτος ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Σύμφωνα με το trikalavoice, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, παραδέχθηκε την Πέμπτη και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η διοργάνωση η οποία κάθε έτος προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.
Ήδη πάντως στο επιτελείο της Δημοτικής Αρχής επεξεργάζονται από καιρό εναλλακτικά σενάρια για τα Χριστούγεννα, όπως μικρές γωνιές στο κέντρο της πόλης.
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




