Πάτρα: Σε ΜΕΘ 28χρονος με κορονοϊό και χωρίς υποκείμενα νοσήματα
Την είδηση επιβεβαίωσε ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών η περίπτωση ενός 28χρονου ο οποίος εισήχθη στη ΜΕΘ με κορονοϊό, χωρίς να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, τονίζοντας πως η εισαγωγή του νεαρού στη ΜΕΘ ήταν μεγάλη έκπληξη εξαιτίας της μη ύπαρξης υποκείμενου νοσήματος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο νεαρός δεν είναι διασωληνωμένος και οι γιατροί εκφράζουν την ελπίδα ότι θα έχει αίσια έκβαση. Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ότι συνολικά στη χώρα βρίσκονται διασωληνωμένοι 54 συμπολίτες μας.
Διαβάστε ακόμη
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Ραγδαίες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από μεγάλες βάσεις στη Μέση Ανατολή - «Μπορεί να δεχθούν επίθεση»
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



