Σύλληψη ιερέα στο Ρέθυμνο - Εκανε κήρυγμα κατά της μάσκας
Το κήρυγμά του έκανε το γύρο του διαδικτύου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ένας ιερέας στο Ρέθυμνο, ο οποίος πήγε σε νηπιαγωγείο να τελέσει τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς κι αντί να περιοριστεί στις ευχές, έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας. Μαινόμενος και δια μικροφώνου, ο παπάς καλούσε τους παρευρισκόμενους γονείς, νηπιαγωγούς και παιδιά να αντισταθούν στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας και οι παραινέσεις του καταγράφηκαν σε βίντεο κι έκαναν το γύρο του διαδικτύου.
Τελικά, σήμερα το πρωί, ο ιερέας οδηγήθηκε στο τμήμα, καθώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες προχωρώντας στη σύλληψή του.
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




