Λέσβος: Συγκροτείται πανίσχυρη αστυνομική διεύθυνση για τη νέα δομή
Δεν θα έχει καμία σχέση με την τοπική αστυνομική διεύθυνση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην ίδρυση νέας αστυνομικής διεύθυνσης, με αποκλειστική αρμοδιότητα την αστυνόμευση του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης που δημιουργήθηκε στο Καρά Τεπέ στη Λέσβο, προχωράει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open Tv.
Όπως αναφέρθηκε η νέα αυτή αστυνομική διεύθυνση δεν θα έχει καμία σχέση με την τοπική. Σε αυτή θα ενταχθούν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί από υπηρεσίες ασφαλείας της ηπειρωτικής χώρας, που αναμένεται να φτάσουν τους 340 ένστολους αστυνομικούς. Παράλληλα στόχος του νέου εγχειρήματος είναι και η δημιουργία μιας μόνιμης δύναμης από 20 αστυνομικούς για υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και για να κάνουν δικογραφίες.
Τέλος θα δημιουργηθεί ειδική ομάδα ΕΚΑΜ που θα έχει έδρα το ΚΥΤ, για να περιπολεί επί 24ώρου βάσεως.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




