Ένα power bank προκάλεσε συναγερμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο παραλήπτης ήταν ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έληξε ο συναγερμός στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο ύποπτος φάκελος δεν περιείχε βόμβα αλλά ένα power bank για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.
Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο παραλήπτης ήταν ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης. Με την επέμβαση των πυροτεχνουργών της ΕΛ.ΑΣ., το πακέτο ελέγχθηκε και μπήκε τέλος στον συναγερμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ύποπτο δέμα βρέθηκε στην αλληλογραφία των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




