Πολάκης για Πατούλη: Ο κόσμος καίγεται αλλά εκείνος βγάζει λευκώματα με 124.000 ευρώ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σχολιάζει το κονδύλι ύψους 124.000 ευρώ για λευκώματα που θα κάνει δώρο ο Γιώργος Πατούλης στους επίσημους επισκέπτες του. Όπως αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που τα σχολεία και της περιφέρειάς του δεν έχουν καθαρίστριες εκείνος αποφάσισε να διαθέσει 124.000 ευρώ για να τυπώσει λεύκωμα.
Σημειώνει μάλιστα, συγκρίνοντας αντίστοιχες τιμές:
«Φάγαν και τα πόμολα και τώρα τρώνε τις κάσες από τα πορτοπαράθυρα…»
Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, περιφερειάρχης Αττικής !!!
Ο κόσμος καίγεται κι αυτός βγάζει λευκώματα 124.000 ευρώ!!!!
Με ψήφους 47 υπέρ έναντι 46 κατά αποφάσισε το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής να εκδώσει λεύκωμα για την ιστορία της Αθήνας για να το κάνει λέει δώρο ο Πατουλης σε επισήμους προσκεκλημένους!!!
Ο Σγουρός είχε εκδώσει αντίστοιχο λεύκωμα το 2009 με 40.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που πέφτει.
Φάγαν και τα πόμολα και τώρα τρώνε τις κάσες από τα πορτοπαράθυρα…
ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ, την ίδια στιγμή που δίνεις μόνο δέκα χιλιάδες για την καθαριότητα των σχολίων, βγάζεις λεύκωμα υπερτιμολογημένο στο τριπλάσιο!!!!
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




