Λάρισα: 55χρονος είχε στην κατοχή του «συλλογή» 690 αρχαίων νομισμάτων
Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην κατοχή 55χρονου ημεδαπού στη Λάρισα, βρέθηκαν 693 αρχαία νομίσματα και άλλα αντικείμενα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών.
Ο 55χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, καθώς σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς.
Τα αντικείμενα, σύμφωνα με γνωμάτευση αρμόδιου αρχαιολόγου, εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου «για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και φυλάσσονται, προκειμένου να παραδοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού για περαιτέρω αξιολόγηση.
Ζέστη έως 39 βαθμούς αλλά χωρίς καύσωνα η νέα εβδομάδα – Τι δείχνουν οι τελευταίες προγνώσεις
«Ένιωσα τρόμο και προδοσία»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαζωνάκη για το Δρομοκαΐτειο, τη ρήξη με την οικογένειά του και την αγωγή του 1 εκατ. ευρώ
Κουφονήσια: Αντιδράσεις για την πλωτή καντίνα σε παραλία Natura - Συνελήφθη ο κυβερνήτης
Ο Γιώργος Ματαράγκας νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα - Η ανάρτηση της οικογένειάς του για την κατάσταση της υγείας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



