Κορονοϊός - Βατόπουλος: Ανησυχητική η σταθερότητα των κρουσμάτων - Κίνδυνος για ανεξέλεγκτη κατάσταση
«Έχουμε μία σταθερότητα που είναι ανησυχητική», δήλωσε ο καθηγητής, αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφονται καθημερινά στη χώρα μας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρα μας, τονίζοντας πως είναι «ανησυχητική η σταθερότητα» των κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά.
«Η κατάσταση είναι ρευστή... Έχουμε μία σταθερότητα που είναι ανησυχητική. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε συρροή σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής και συμπλήρωσε: «Διανύουμε κατάσταση ασταθούς ισορροπίας που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη κατάσταση».
Όσον αφορά στον χάρτη με τις κόκκινες περιοχές, ο κ. Βατόπουλος σημείωσε: «Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα και με όλες τις λεπτομέρειες... Στις περιοχές με κόκκινο πρέπει να ισχυροποιηθούν τα μέτρα» ενώ συμπλήρωσε πως αποτελεί «ψευδοπρόβλημα ο διαχωρισμός μεταξύ ατομικής και συλλογικής ευθύνης» και πως «η πολιτεία πρέπει να βοηθά στην εφαρμογή των μέτρων».
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




