Έβγαζαν φωτογραφίες ως νεόνυμφοι - Πέρασε ο Μητσοτάκης με ποδήλατο και πόζαρε μαζί τους
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι νεόνυμφοι όταν αντίκρισαν τον πρωθυπουργό να περνά από δίπλα τους, κάνοντας ποδήλατο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όσο να πει κανείς, δεν συμβαίνει όλη την ώρα να φωτογραφίζονται νεόνυμφοι και να περνά από δίπλα τους ο πρωθυπουργός, κάνοντας μάλιστα ποδήλατο. Αυτό ακριβώς, όμως, έτυχε σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι στο Τατόι, όπου είχαν πάει για την παραδοσιακή φωτογράφιση μετά τον γάμο τους και εκείνη τη στιγμή πέρασε από το σημείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το ποδήλατό του και ανάλογη περιβολή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ereportaz.gr.
Μάλιστα, η νύφη, που είναι κόρη γνωστού στελέχους της Ν.Δ. από τη Νίκαια, κάλεσε τον πρωθυπουργό να βγει μαζί τους μία φωτογραφία. Ο κ. Μητσοτάκης δεν της χάλασε το χατίρι και έτσι πόζαρε μαζί με τους νεόνυμφους.
Με πληροφορίες από ereportaz.gr
Διαβάστε ακόμη
Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
«Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



