«Βόμβα» Μαγιορκίνη για κορονοϊό: 20.000 τα ενεργά κρούσματα
Φοβάται επιδείνωση της πανδημίας του κορονοϊού τον χειμώνα ο Γκίκας Μαγιορκίνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ερώτηση σχετικά με το ποια είναι η εκτίμηση για τον αριθμό των πραγματικών κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, κλήθηκε να απαντήσει ο Γκίκας Μαγιορκίνης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής, με βάση το ποσοστό θετικότητας που βλέπουμε σε διαφορετικές περιοχές, δεν είναι εύκολο να κάνουμε μία άμεση εκτίμηση, καθώς υπάρχει διαφοροποίηση από πληθυσμό σε πληθυσμό, όχι μόνο εδώ αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Εκτιμούμε ότι δεν είναι πάνω από 20.000 τα ενεργά κρούσματα στη χώρα σήμερα χωρίς όμως να αποκλείουμε να κάνουμε λάθος», δήλωσε ο κ. Μαγιορκίνης. Σχετικά με την κατάσταση στην Αττική, σημείωσε ότι «έχει μπει σε κατάσταση σταθερότητας, η οποία όμως είναι ευαίσθητη».
Παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε ειδική αναφορά στη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά και την Κόρινθο, όπου - όπως σημείωσε - φαίνεται να καταγράφεται μία μικρή αύξηση του μέσου όρου κρουσμάτων. «Ανησυχούμε για όλες τις περιοχές», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.
Η ετυμηγορία-«καταπέλτης» για τον Τραμπ, το «παγωμένο» Κογκρέσο και η μάχη της επόμενης μέρας
Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι δρούσε η εγκληματική οργάνωση που έβαζε βόμβες σε καταστήματα και εκβίαζε ιδιοκτήτες
Ξεκίνησαν για κρουαζιέρα μίας ώρας και χάθηκαν στην καταιγίδα: Τους βρήκαν στον Ειρηνικό μετά από 3 μήνες
Σπίτια που «ανοίγουν» στα δύο και μούχλα: Το viral σκάνδαλο με κατασκευαστική-κολοσσό στις ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



