Κορονοϊός - Πρόεδρος περιπτερούχων: Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους με τελάρα μπύρες - Έρχονται φτιαγμένα με ουίσκι
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Ελλάδος, Θεόδωρος Μάλλιος, μίλησε στο OPEN TV για το μέτρο της κυβέρνησης, να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα τα περίπτερα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Ελλάδος, Θεόδωρος Μάλλιος, ο οποίος σχολίασε το μέτρο ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού που έχει λάβει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το οποίο τα περίπτερα υποχρεούνται να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, με στόχο οι νέοι να μην προμηθεύονται αλκοόλ και μένουν στις πλατείες ως αργά.
«Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους με τελάρα μπύρες... από τις οκτώ το βράδυ ξεκινάνε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάλλιος και συμπλήρωσε: «Έρχονται έτοιμα φτιαγμένα με ουίσκια και μπύρες. Τα παιδιά πρέπει να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ». Παράλληλα, ο κ. Μάλλιος τόνισε ότι το εν λόγω μέτρο που έλαβε η κυβέρνηση ήταν «ό,τι χειρότερο» περίμενε τους περιπτερούχους και είχε ως αποτέλεσμα μια «δραματική χρονιά» οικονομικά για τους ίδιους.
Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



