Κορονοϊός: Θετικά κρούσματα σε γηροκομείο στον Αγιο Στέφανο
Πώς εντοπίστηκαν τα τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείου του Αγίου Στεφάνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ένα ακόμη γηροκομείο στην Αττική εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού, προκαλώντας συναγερμό στις υγειονομικές Αρχές της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κορονοϊός «χτύπησε» δύο εργαζόμενες και μια γυναίκα που ζούσε στο γηροκομείο.
Πρόκειται για γυναίκες 33 και 47 ετών (σ.σ. οι εργαζόμενες), ενώ η τρίτη γυναίκα που ζει στην δομή είναι 87 ετών. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο αναφοράς.
Με βάση το ρεπορτάζ, έγιναν τεστ για κορονοϊό δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα. Τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, όμως, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid test, από τα οποία προέκυψαν τα τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού.
«Ανακωχή» για τα Χριστούγεννα και ξανά στη μάχη οι αγρότες: Βολές κατά κυβέρνησης και Τροχαίας για το μπάχαλο στο οδικό δίκτυο
Δύσκολα Χριστούγεννα στο χωριό για τους βουλευτές της ΝΔ: Αγεφύρωτη η απόσταση κυβέρνησης - αγροτών
Η Ρωσία συνεχίζει να παίζει «καθυστερήσεις»: Οι αλλαγές που θα ζητήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο - Πώς θα αντιδράσουν Κίεβο-Ευρώπη
Εσύ βλέπεις τη γυναίκα στη φωτογραφία; Μόνο όσοι έχουν υψηλό IQ μπορούν να λύσουν τον γρίφο σε 9 δευτερόλεπτα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




