Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε Πέραμα, Πατήσια και Καλλιθέα
Αττική: Μπαράζ εμπρησμών τα ξημερώματα - Εκαψαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν ήταν μία ήρεμη αυτή της Τρίτης, καθώς είχαμε μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε οχήματα στις περιοχές Πέραμα, Πατήσια, και Καλλιθέα. Οι εμπρησμοί ξεκίνησαν στις 02:32 όταν άγνωστοι πυρπόλησαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στη διασταύρωση των οδών Παπανδρέου και Ηρακλείου, στο Πέραμα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρεις Πυροσβέστες με ένα όχημα.
Λίγα λεπτά αργότερα, νέα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στα Πατήσια, επί της οδού Νεϊγύ, όπου τυλίχτηκαν στις φλόγες άλλα δύο αυτοκίνητα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έξι Πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Τέλος, στις 03:58, έγινε παρανάλωμα σταθμευμένο όχημα επί της οδού Δημοσθένους 69, στην Καλλιθέα. Μαζί με το όχημα κάηκαν και τρεις παρακείμενες μοτοσικλέτες. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη από έξι Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με δύο οχήματα.
«Διψασμένος» αέρας και εκρηκτικό κοκτέιλ πυρκαγιών: Γιατί η σημερινή μέρα είναι η πιο επικίνδυνη - Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες
Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα ο θάνατος του Γεωργίου
Πώς απαντά η κυβέρνηση στα σενάρια περί μετεκλογικών συνεργασιών
«Ανθρώπινα ψυγεία»: Ιαπωνική εταιρεία λανσάρει... προσωπικούς καταψύκτες για αντιμετώπιση της ζέστης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



