Δίκη Χρυσής Αυγής - Εισαγγελέας: Απoρρίπτει το αίτημα Κασιδιάρη - Δεκτό το αίτημα Λαγού
Το δικαστήριο έχει διακόψει για μία ώρα και έπειτα θα ανακοινώσει την απόφασή του για τις αναστολές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε σήμερα με την αγόρευση της εισαγγελέως για το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη, για το οποίο και πρότεινε την απόρριψή του. Παράλληλα, πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα του Γιάννη Λαγού.
Συγκεκριμένα, εισαγγελέας πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος του Ηλία Κασιδιάρη - και αποφάσισε το δικαστήριο - καθώς όπως είπε στο στάδιο αυτό το δικαστήριο δεν μπορεί να το εξετάσει. Η ακροαματική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, πρόκειται για αίτημα που αφορά στην ουσία και αρμόδιο να το εξετάσει ή το Δευτεροβάθμιο δικαστήριο ή, αν το επιθυμεί, ο ίδιος ο καταγγέλλων να τα καταθέσει στον εισαγγελέα.
Την ίδια ώρα, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Ιωάννη Λαγού να αναγνωστούν τα δύο βουλεύματα που δείχνουν, όπως είπε η εισαγγελέας, ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.
Αυτή την ώρα, το δικαστήριο έχει διακόψει για μία ώρα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη χορήγηση ή μη της αναστολής στους καταδικασθέντες.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




