Συνελήφθη καθηγήτρια σε σχολείο: Δεν φορούσε η ίδια μάσκα - Έβαζε απουσίες σε μαθητές
Σύμφωνα με μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορονοϊού και ιδεολογικά αντίθετη με τη χρήση μάσκας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ακόμα περιστατικό αρνητή μάσκας δημιούργησε μέγα ζήτημα αυτή τη φορά σε σχολείο. Η καθηγήτρια που αρνείται ότι υπάρχει κορονοϊός συνελήφθη, σήμερα, Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου. Μετά τη λήξη του μαθήματος έξω από το επαγγελματικό Λύκειο στον Υμηττό, βρισκόταν περιπολικό που συνέλαβε την εκπαιδευτικό.
Όταν οι μαθητές της ζητούσαν να φορέσει μάσκα τούς έβαζε απουσία, ενώ με κυνικό ύφος έδωσε την εξής αφοπλιστική απάντηση σε όσους την καλούν να ακολουθήσει τις συστάσεις των ειδικών: «Αγοράστε μου μάσκαρα».
Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορονοϊού και ιδεολογικά αντίθετη με τη χρήση μάσκας. «Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς» ανέφερε στο MEGA ένας μαθητής του σχολείου.
Οι συστάσεις για να φορέσει τη μάσκα της ήταν καθημερινές ακόμα και από τον διευθυντή του σχολείου, αλλά δεν συμμορφώθηκε. Πάρα το γεγονός ότι έχει γίνει αναφορά και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επέμενε να μην φοράει μάσκα, ενώ δεν κρατούσε ούτε τις απαραίτητες αποστάσεις με τους μαθητές.
Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




