Χαλκδική: Τραγωδία με νεκρό δύτη που αγνοούνταν από την Τρίτη
Είχε πάει μαζί με φίλο του, έχοντας μαζί τους όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να βουτήξουν σε βάθος 60 μέτρων.
Νεκρός αναδύθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Παλιουρίου Κασσάνδρας Χαλκιδικής ο 40χρονος δύτης που αγνοείτο από το μεσημέρι της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.
Ο άτυχος 40χρονος είχε πάει μαζί με φίλο του, έχοντας μαζί τους όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να βουτήξουν σε βάθος 60 μέτρων.
Όταν ο φίλος του είδε ότι ο 40χρονος δεν ανεβαίνει στην επιφάνεια, κάλεσε σε βοήθεια. Υστερα από πολύωρες έρευνες σκάφος του λιμενικού εντόπισε τη σορό του.
Διαβάστε ακόμη
Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




