Κορονοιός: Προκαταρκτική εξέταση μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για κρούσματα σε κέντρο αισθητικής
Παρέμβαση του εισαγγελέα ύστερα από το δημοσίευμα του ethnos.gr🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε δημοσίευμα του ethnos.gr, σύμφωνα με το οποίο αν και τρεις υπάλληλοι είχαν προσβληθεί με κορονοιό, εντούτοις εργάζονταν κανονικά σε κέντρο αισθητικής σε περιοχή των νοτίων προαστίων. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί εάν τα δημοσιεύματα είναι αληθή και σε καταφατική περίπτωση, ο νόμος προβλέπει ακόμη και την άσκηση κακουργηματικών διώξεων στους υπευθύνους.
Όπως ανέφεραν πληροφορίες του ethnos.gr, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (07/11) ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ έπειτα από καταγγελία ότι σε Κέντρο Αισθητικής στα Νότια Προάστια υπήρξαν 3 θετικοί εργαζόμενοι οι οποίοι μάλιστα διερευνάται εάν εργάζονταν παρότι γνώριζαν ότι είχαν προσβληθεί από τον ιό.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές ενώ στο Κέντρο Αισθητικής μεταβαίνουν ελεγκτικές αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Εγκυρες πηγές του ethnos.gr ανέφεραν ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Κέντρο υποβλήθηκαν αρχικά σε rapid test, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθούσε λεπτομερέστερος εργαστηριακός έλεγχος με pcr.
Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή ενήμερο ήταν το υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, ο ΕΟΔΥ καθώς και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
«Ήθελα να καθαρίσω το μπάσκετ»: Όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Λιόλιος στην απολογία του για τα στημένα
Η αστραπιαία επιχείρηση για τον ιδιοκτήτη του «Χωριάτικο», οι φόβοι ότι θα φύγει στο εξωτερικό και η απάτη εκατομμυρίων
Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος
Το απλό τεστ των 60 δευτερολέπτων που μπορεί να αποκαλύψει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



