Κλεάνθης Τσιρώνης: Θλίψη στη Βαρβάκειο
Στο πένθος η Βαρβάκειος Αγορά για τον χαμό του Κλεάνθη Τσιρώνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θλίψη στη Βαρβάκειο Αγορά για τον θάνατο του Κλεάνθη Τσιρώνη, του προέδρου της Ένωσης Κρεοπωλών που συνήθιζε να τριγυρίζει με την σφυρίχτρα του στην Αγορά. Είναι ένα από τα θύματα του κορονοϊού. Ο Kλεάνθης Τσιρώνης νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη στο Σωτηρία το τελευταίο 20ήμερο και έχασε τη μάχη για τη ζωή, αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά.
Ο Κλεάνθης Τσιρώνης, ξεχώριζε για τους αγώνες που έκανε για την ανάδειξη και αναβάθμιση της Κεντρικής Αγοράς της Αθήνας, για την προάσπιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των κρεοπωλών και παραγωγών. Παράλληλα ήταν γνωστός -εκτός της επαγγελματικής δράσης του- για το φιλανθρωπικό του έργο, καθώς συχνά βοηθούσε ανθρώπους που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο πρόεδρος της Βαρβακείου δεν κατέβαινε στην αγορά και το μόνο που απολάμβανε ήταν τις βόλτες με τον σκύλο του στη Γλυφάδα.
Στο πένθος η Βαρβάκειος για τον Κλεάνθη Τσιρώνη
Οι συνάδελφοί του στη Βαρβάκειο Αγορά πενθούν. Υπάρχει βουβαμάρα και αγωνία, δήλωσε στο Open TV ο Γιώργος Ευριπιώτης. «Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει κάθε μέρα», συμπλήρωσε ο ίδιος και περιέγραψε στιγμές με τον Κλεάνθη Τσιρώνη.
Σκάφος της Frontex βούλιαξε στο Καστελόριζο: Τραυματίστηκαν δύο άτομα - Πώς έγινε το ατύχημα
Ο Τραμπ τώρα «βλέπει» ότι σύντομα θα τελειώσει ο πόλεμος στο Ιράν - «Οι τιμές του πετρελαίου θα πέσουν σαν πέτρα»
Συγκλονιστική φωτογραφία: Ο Κλεομένης που δολοφονήθηκε κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν 4 χρόνια
Όσκαρ 2026: Μια βραδιά λάμψης σε έναν φλεγόμενο κόσμο - «Ζούμε σε χαοτικές και τρομακτικές εποχές»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



