Αμβρόσιος: Θετικός στον κορονοϊό - Έφυγε από το νοσοκομείο παρά τις εντολές των γιατρών
Ο πρώην Μητροπολίτης, Αμβρόσιος, ο οποίος κατά καιρούς έχει ξεσηκώσει θύελλα με τις τοποθετήσεις του και για τον κορoνοϊό, νοσεί από τον ιό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφυγε από το νοσοκομείο ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Ρίου κάλεσαν τον Αμβρόσιο να παραμείνει για νοσηλεία καθώς έχει προβλήματα με την υγεία του αλλά εκείνος αρνήθηκε.
Υπέγραψε, μάλιστα, χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και έφυγε από το νοσοκομείο. Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ο Αμβρόσιος παραμένει σε καραντίνα σπίτι του, ενώ το τεστ το έκανε σε ιδιωτικό κέντρο.
Ο πρώην Μητροπολίτης, Αμβρόσιος κατά καιρούς έχει ξεσηκώσει θύελλα με τις τοποθετήσεις του και για τον κορoνοϊό. Υπενθυμίζεται πως ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος απειλούσε με αφορισμό πέραν της υπουργού Νίκης Κεραμέως, τον πρωθυπουρό, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το Νίκο Χαρδαλιά.
Ακαδημία Πλάτωνος: Ενέδρα με παγιδευμένο σακίδιο εξετάζουν οι Αρχές - Τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη
«Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Βρέθηκαν 820.000 ευρώ σε σπίτι διαιτητή που κατηγορείται για στημένα
«Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



