Πολυτεχνείο: Απαγόρευσαν στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών να καταθέσει στεφάνι
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Καλαντζόπουλο η εν λόγω απαγόρευση έγινε παρά το γεγονός ότι τηρήθηκε ο περιορισμός της αστυνομικής διάταξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την απαγόρευση κατάθεσης στεφάνου στο Πολυτεχνείο κατήγγειλε με ανάρτησή του στα social media ο γραμματέας του ΔΣΑ Μιχάλης Καλαντζόπουλος. Όπως τονίζει ο κ. Καλαντζόπουλος η εν λόγω απαγόρευση έγινε παρά το γεγονός ότι τηρήθηκε ο περιορισμός της αστυνομικής διάταξης.
«Τηρώντας και τον περιορισμό της αστυνομικής διάταξης (ανεξαρτήτως αν προσωπικά διαφωνώ με αυτή) προβήκαμε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λάβει χώρα η κατάθεση του στεφάνου. Παρά ταύτα μόλις ενημερώθηκα ότι απαγορεύθηκε στους εκπροσώπους του δικηγορικού σώματος να καταθέσουν στεφάνι», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Θεωρώ ότι έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τη δημοκρατία, την ιστορία και τους αγώνες του σώματος», προσθέτει ακόμη ο γραμματέας του ΔΣΑ.
Αδιάκοπη η μάχη με τις φλόγες: «Φουντώνει» το μέτωπο στο Πόρτο Γερμενό - Live όλες οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα
Google Maps, μαθήματα κολύμβησης και στολές: Πώς έφτασαν 60.000 μετανάστες από το Μαρόκο στη Θέουτα
Parov Stelar στο ethnos.gr: «Οι Έλληνες αναγνωρίζουν αμέσως την ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω»
Ανησυχία για την Αριάνα Γκράντε – Χιλιάδες σχόλια για την εμφάνισή της μετά την κυκλοφορία του «Petal»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



