Διορθώσεις από τον Guardian σε άρθρο για τον Ελληνα δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη
Σε προσθήκες και διορθώσεις προχώρησε ο Guardian για ρεπορτάζ που αφορούσε Ελληνα δημοσιογράφο.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προσθήκες και διορθώσεις σε άρθρο που δημοσίευσε στις 21 Νοεμβρίου 2019 και αφορούσε τον Ελληνα δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη, προχώρησε η ηλεκτρονική έκδοση του Guardian. Στην υπάρχουσα δημοσίευση, στο ίδιο κείμενο δηλαδή που δημοσιεύτηκε πριν από έναν χρόνο, ο Guardian φιλοξενεί πλέον τη δήλωση της επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξένου Τύπου Nancy Prager-Kame, σύμφωνα με την οποία όλα τα προνόμια προς τους χορηγούς συμπεριλαμβανομένης και της Bayer που προσέφερε ο Θάνος Δημάδης, είχαν εγκριθεί από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Κέντρου Τύπου για το οποίο ο Θάνος Δημάδης εργαζόταν.
Επίσης, στην ίδια δημοσίευση, ο Guardian προέβη στη διαγραφή των αρχικών ισχυρισμών του άρθρου ότι ο Δημάδης είχε προβεί σε διαγραφή e-mails από το επίσημο λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που διατηρούσε όσο διάστημα εργαζόταν για το Ίδρυμα Ξένου Τύπου. Τέλος, ο Guardian επανόρθωσε και ως προς την ιδιότητα του Θάνου Δημάδη κατά την περίοδο που εργαζόταν για την συλλογή χορηγιών για την Ένωση Ξένου Τύπου. Διευκρίνισε ότι στο διάστημα αυτό ο Θάνος Δημάδης δεν εργαζόταν ως δημοσιογράφος αλλά είχε μόνο την εμπειρία του πρώην ξένου ανταποκριτή.
Σύμφωνα με τον Θάνο Δημάδη οι προσθήκες και διορθώσεις στο άρθρο έγιναν κατόπιν παρέμβασης των δικηγόρων του στις ΗΠΑ.
Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 4 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



