Συλλήψεις για το Πολυτεχνείο: Διώξεις και χειροκροτήματα στους συλληφθέντες
Στους άλλους τρεις ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας (του αστυνομικού τμήματος)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δίωξη για παράνομη οπλοφορία ασκήθηκε σε βάρος του 40χρονου κατάδικου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα ο οποίος συνελήφθη με στυλιάρια και μάσκες στο αυτοκίνητό του χθες, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου. Ο 24χρονος από τα Σεπόλια διώκεται για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση λόγω και έργω, βία κατά υπαλλήλου και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Στους άλλους τρεις ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας (του αστυνομικού τμήματος). Όι συλληφθέντες όταν έφθασαν στα δικαστήρια έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και συνθήματα από τους συγγενείς τους, ενώ η μητέρα του φοιτητή δήλωσε ότι είναι υπερήφανη για τα παιδιά της, είναι αγωνιστές και κατήγγειλε ότι είναι θύματα αστυνομικής βίας περιγράφοντας με λεπτομέρειες πώς οι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν το παιδί της, την ίδια και την κόρη της στην εξώπορτα του σπιτιού της.
Η δίκη των συλληφθέντων αναβλήθηκε προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στα επεισόδια.
«Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
«Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




