Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι έξι συλληφθέντες για το Πολυτεχνείο
Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, και ήρε την κράτησή τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελεύθεροι μετά την αναβολή που ζήτησαν και πήραν, αφέθηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι έξι συλληφθέντες στη χθεσινή κινητοποίηση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, και ήρε την κράτησή τους.
Νωρίτερα, η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης τούς απήγγειλε κατηγορίες για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών και κατά περίπτωση για διέγερση σε ανυπακοή, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η πράξη της διέγερσης σε ανυπακοή καταλογίζεται στο φερόμενο ως διοργανωτή της κινητοποίησης (τού επιβλήθηκε επιπλέον διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ) και συνδέεται με την προ ημερών αστυνομική απόφαση απαγόρευσης κάθε δημόσιας συνάθροισης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Αίγιο: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Ιταλό - Περιλούστηκε με οινόπνευμα για να καλύψει τα ίχνη του
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Δασκαλάκη: Χειροπέδες σε πατέρα και γιο και ακόμη ένα πρόσωπο
Είναι τα εμβόλια mRNA η απάντηση σε μορφές καρκίνου; Πού βρίσκονται οι έρευνες και γιατί «γεννούν» ελπίδες
Η συνέχεια του «Τι έχεις; Τίποτα»: Γορίλας τσακώνεται με το ταίρι του και επαναπροσδιορίζει τη σχέση του...
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



