Κορονοϊός: Πληροφορίες για μεγάλη αύξηση στα κρούσματα της Θεσσαλονίκης
Νέα αύξηση στα κρούσματα καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα αύξηση στα κρούσματα από κορονοϊό καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ethnos.gr. Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων από κορονοϊό ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Συγκεκριμένα στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 480 συμπολίτες μας. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. Οι 148 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Παράλληλα 410 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Συνολικά τα κρούσματα κατά το τελευταίο 24ωρο είναι 3.209 στην Ελλάδα εκ των οποίων 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 82034, εκ των οποίων το 53.7% άνδρες. Τα 4.714 (5.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 20917 (25.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Τέλος, έχουμε 60 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1.288 θανάτους συνολικά στη χώρα. 523 (40.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της Ρουμανίας
Ποιοι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα δουν από σήμερα αύξηση στον μισθό τους: Κριτήρια και παραδείγματα
Οκτώ ώρες μέσα στο νερό: Η μαρτυρία οικογένειας στη Βάρκιζα που έμεινε μόνη απέναντι στην καταστροφή
Ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης – Όταν φάρμακα παραμερίζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



