Κορονοϊός - Ρίζος: Πολιτική επιλογή οι κλειστές ΜΕΘ - Το οριζόντιο lockdown δεν δίνει μακροπρόθεσμες λύσεις
Ο παθολόγος - εντατικολόγος του νοσοκομείου «Αττικόν» δήλωσε πως είναι πολιτική επιλογή η μη λειτουργία των υπόλοιπων ΜΕΘ στη χώρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε ο παθολόγος - εντατικολόγος του νοσοκομείου «Αττικόν», Μιχάλης Ρίζος, ο οποίος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρα, δήλωσε πως το οριζόντιο lockdown δεν δίνει μακροπρόθεσμες λύσεις και πως είναι «πολιτική επιλογή» να παραμένουν κλειστές κάποιες ΜΕΘ.
Αναλυτικότερα, ο κ. Ρίζος είπε: «Το οριζόντιο lockdown δεν δίνει μακροπρόθεσμες λύσεις... Επιμένουμε στην ισχυροποίηση του ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα» ενώ, θέλοντας να δώσει μια αισιόδοξη νότα σε όλη αυτή την κατάσταση, σημείωσε: «Να μην ξεχνάμε τον αριθμό των 400+ βαριά πασχόντων από Covid που κατάφεραν να βγουν από την εντατική».
«Πρέπει να λειτουργήσουν και οι υπόλοιπες ΜΕΘ, είναι πανέτοιμες αλλά λείπει προσωπικό. Είναι μία πολιτική επιλογή αυτό, βάζουν άλλες προτεραιότητες», ανέφερε, παράλληλα, ο κ. Ρίζος, σχετικά με το γιατί κάποιες ΜΕΘ στη χώρα δεν λειτουργούν, παρά τον διαρκώς αυξημένο αριθμό κρουσμάτων, διασωληνωμένων και νεκρών.
«Πόλεμος νεύρων» ΗΠΑ-Ιράν: Η 3ήμερη παράταση του Τραμπ, το «αγκάθι» των πυρηνικών και το πετρέλαιο
Φωτιές και καταστροφές: Πώς η σπείρα από τα Βορίζια τρομοκρατούσε τα θύματά της
Αναγκάστηκε να πουλήσει την 5χρονη κόρη του: Το Αφγανιστάν «πεθαίνει» από την πείνα και τη φτώχεια
Κανένα ζώο δεν αξίζει να γίνεται πείραμα: Aρουραίοι εργαστηρίου βρίσκουν επιτέλους μια ζεστή αγκαλιά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



