Δήμαρχοι Κεντρικής Μακεδονίας: Δωρεά 100.000 ευρώ σε 4 νοσοκομεία
Παράλληλα, η ΠΕΔΚΜ πήρε την απόφαση να ενισχύσει στο μέλλον και άλλα δημόσια νοσοκομειακά ιδρύματα, αφού η μάχη με τον κορονοϊό δεν θα τελειώσει σύντομα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υγειονομικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμού, ύψους 100.000 ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν τα τέσσερα μεγάλα δημόσια Νοσοκομεία αναφοράς covid της Θεσσαλονίκης, στα οποία έχουν οργανωθεί και λειτουργούν ειδικές πτέρυγες για την νοσηλεία ασθενών προσβεβλημένων από τον κορονοϊό, δωρίζει το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Παράλληλα, η ΠΕΔΚΜ πήρε την απόφαση να ενισχύσει στο μέλλον και άλλα δημόσια νοσοκομειακά ιδρύματα, αφού η μάχη με τον κορονοϊό δεν θα τελειώσει σύντομα.
«Η ΠΕΔΚΜ στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης που αυτήν την περίοδο δοκιμάζονται πολύ σκληρά. Βοηθάμε με κάθε τρόπο, συμβάλλοντας στη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας» επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



