Θεσσαλονίκη: Στο ΑΧΕΠΑ εθελοντές νοσηλευτές και από την Κέρκυρα
Τρεις νοσηλευτές ανέφεραν στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης ότι επιθυμούν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους από την Κρήτη, τρεις νοσηλευτές από την Κέρκυρα ανέφεραν στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης ότι επιθυμούν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας.
Πρόκειται για ένα νοσηλευτή της ΜΕΘ και δύο νοσηλεύτριες, που θα μεταβούν αεροπορικώς, νωρίς το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να βοηθήσουν ανιδιοτελώς στη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής, ανθρωπιάς και επαγγελματισμού της Δέσποινας, της Αγάπης και του Μιχάλη, που εθελοντικά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στις δύσκολες στιγμές στην Θεσσαλονίκη. Είμαι υπερήφανος γι' αυτούς και τους εύχομαι να έχουν υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης.
Από τη μεριά τους οι νοσηλευτές ανέφεραν πως «η συμμετοχή τους είναι μία πράξη αυτονόητη, αφού θεωρούν ότι σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή για το υγειονομικό σύστημα της Θεσσαλονίκης και του αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι τους , η συμβολή όλων των υγειονομικών είναι απαραίτητη».
Νέο μπλόκο στον διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες - Η ΕΑΔΗΣΥ «παγώνει» ξανά το έργο
Φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα: Το μεγάλο έλλειμμα της φοιτητικής στέγασης
«Καμπανάκι» Θωμαΐδη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Τοξικές ουσίες μπορεί να αποθηκευτούν για χρόνια στον ανθρώπινο οργανισμό
Η αποκαθήλωση της Μαρίας, το μεγάλο φαγοπότι των υδρομετρητών και το συγχωροχάρτι στον Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



