«Prison Break»: Έτσι απέδρασαν οι κρατούμενοι από τον Κορυδαλλό (vid)
Σκαρφάλωσαν στον τοίχο της φυλακής με γάντζους.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Kινηματογραφική ήταν η απόδραση δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού το βράδυ της Τρίτης (1/1), θυμίζοντας τη δημοφιλή σειρά «Prison Break»
Οι δύο κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού κατάφεραν και έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους (με άγνωστο μέχρι στιγμής αντικείμενο) με αποτέλεσμα να αποκτήσουν πρόσβαση στον προαύλιο χώρο των φυλακών. Από εκεί με αυτοσχέδιο γάντζο και σχοινιά κατάφεραν να υπερπηδήσουν τον φράχτη και να δραπετεύσουν.
Πρόκειται για δυο Αλβανούς, αδέλφια μεταξύ τους, που κρατούνταν στην Δ’ πτέρυγα των δικαστικών φυλακών.
H Δ’ πτέρυγα βρίσκεται στο ισόγειο και οι δύο κρατούμενοι απέδρασαν από το κελί 17.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN TV στο έκτακτο δελτίο του, οι δύο κρατούμενοι, το πρωί της Τετάρτης δεν βρέθηκαν κατά την καταμέτρηση και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ ερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την κινηματογραφική απόδραση. Ερωτήματα εγείρονται σχετικά με το ποιες σκοπιές φρουρούνταν και ποιες όχι, καθώς μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι η απόδραση από εκεί.
Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
«Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



