Σπέτσες: Με σκυμμένο το κεφάλι ο 22χρονος στον εισαγγελέα για τη δολοφονία
Ο 22χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στο έγκλημα, φορώντας μάσκα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης, 24 Νοεμβρίου, στον εισαγγελέα Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 22χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στο έγκλημα που εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο στις Σπέτσες με θύμα έναν 26χρονο.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές που φαίνεται να είχαν οι δύο νεαροί. Σημειώνεται ότι ο 26χρονος εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στη μηχανή του, το βράδυ του Σαββάτου, 21 Νοεμβρίου, στις Σπέτσες. Αρχικά, φάνηκε ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε τροχαίο, αλλά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο νεαρός είχε δεχθεί μαχαιριά στην κοιλιά.
Ο 22χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στο έγκλημα, φορώντας μάσκα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης, 24 Νοεμβρίου, στον εισαγγελέα Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος είναι γιος καθηγητή του ΕΜΠ, ο οποίος τον συνόδευσε σήμερα στον εισαγγελέα.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




