Εγκλημα στις Σπέτσες: Προφυλακιστέος ο 22χρονος - Τι είπε στην απολογία του
Η πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζει ότι οι δύο βασικοί μάρτυρες υπέπεσαν σε σειρά αντιφάσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 22χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 26χρονου υπαλλήλου συνεργείου στις Σπέτσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 22χρονος υποστήριξε ότι την ώρα του εγκλήματος βρισκόταν στο σπίτι του και δεν είχε καμία εμπλοκή με τη δολοφονία του 26χρονου.
Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Χρίστος Μυλωνόπουλος, υποστήριξε ότι ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνουν 12 ανακριτικές πράξεις για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μεταξύ άλλων, ζήτησε να γίνει επιτόπια έρευνα στο σημείο της δολοφονίας στις Σπέτσες για να βρεθεί το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 26χρονος. Η πλευρά του κατηγορουμένου υποστήριξε επίσης ότι οι δύο βασικοί μάρτυρες που «έκαψαν» τον 22χρονο υπέπεσαν σε σειρά αντιφάσεων.
Ο 22χρονος εξήλθε λίγο μετά τις 11:00 από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά και αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη φυλακή.
«Εκτινάχθηκαν από τα τρένα, έβλεπα παντού νεκρούς»: Σοκάρουν οι εικόνες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία - Δεκάδες νεκροί και τραυματίες
Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα», το μήνυμα του πιλότου, το «δεν εκβιαζόμαστε» του Μητσοτάκη
Η κακοκαιρία σαρώνει τη Μαγνησία: «Αν βρίσκεστε στον Πλατανιά, ανεβείτε σε υψηλότερους ορόφους» - Πολλά τα προβλήματα
Αστρονόμοι μάλλον έλυσαν το μυστήριο του σήματος Wow! - και όχι, δεν πρόκειται για εξωγήινους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



