Κορονοϊός: 18 κρούσματα σε γηροκομείο της Λαμίας
Νέα υγειονομική «βόμβα» σε γηροκομείο της Λαμίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε υγειονομική βόμβα φαίνεται έχει μετατραπεί γηροκομείο στη Λαμία, το οποίο τις προηγούμενες ημέρες ανιχνεύθηκε θετική στον κορονοϊό υπάλληλος του.
Σύμφωνα με το lamiareport. gr μετά την εξέταση 50 δειγμάτων από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ σε εργαζόμενους και περιθαλπόμενους στη συγκεκριμένη Δομή, βρέθηκαν 17 θετικά. Από αυτά τα 14 είναι σε τροφίμους και τα τρία σε υπαλλήλους.
Συνολικά δηλαδή στη Δομή υπάρχουν 18 περιστατικά (με το προηγούμενο), ενώ ο έλεγχος θα επαναληφθεί στα αρνητικά την προσεχή Τρίτη, για να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο ότι ο ιός στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν ήταν ακόμη ανιχνεύσιμος.
Διαβάστε ακόμη
Τα «δίκοπα» επιχειρήματα για το όχι της κυβέρνησης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές, η ανησυχία για τον Σαμαρά και η δύσκολη επιστροφή της Τζάκρη
Το υπουργείο Υγείας ψάχνει πληρώματα στα νησιά για τα ασθενοφόρα - Ο στρατός και η εργασία με «μπλοκάκι»
«Φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς και συγκέντρωση έργων καταγγέλλουν οι μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες
Crash test η αυριανή συνεδρίαση των «γαλάζιων» βουλευτών - Προσπάθεια της κυβέρνησης να εκτονωθεί η ένταση πριν το συνέδριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



