ΕΔΕ σε βάρος αστυνομικών για επίθεση σε μετανάστες στη Λέσβο
Έρευνα από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ενώ παράλληλα διατάχθηκε ΕΔΕ για επίθεση αστυνομικών σε μετανάστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνοριοφυλάκων, που φέρονται να επιτέθηκαν αναίτια σε μετανάστες στη Μυτιλήνη, διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα της efsyn απεικονίζονται τρεις συνοριοφύλακες και ένας αστυφύλακας να χειροδικούν, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μετανάστες.
Η έρευνα ανατέθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ενώ παράλληλα διατάχθηκε ΕΔΕ.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο δύο μετανάστες, οι οποίοι επέστρεφαν από σούπερ μάρκετ στην πόλη της Μυτιλήνης. Στη συνέχεια, για άγνωστο λόγο οι αστυνομικοί άρχισαν να τους χτυπάνε και να τους κλωτσάνε. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. εξηγούν ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές».
Ξεμένει η Ευρώπη από νερό; Η «καλοκαιρινή παγίδα» και γιατί η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στη ζώνη κινδύνου
Ανατριχιαστική μαρτυρία μητέρας που βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια με το 18ημερών μωρό της
Ταράζει τα... γαλάζια νερά επιστολή του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ - Η απάντηση Μαρινάκη
Συναγερμός στη Γερμανία: Πέντε νεκροί σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



