Κορονοϊός - ΕΟΔΥ: Τα αποτελέσματα 1.285 rapid test στην Αττική
Πού θα βρίσκονται τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου για rapid tests🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα αποτελέσματα από τα σημεία ελέγχων Drive Through Testing του ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός. Συνολικά, σήμερα διενεργήθηκαν 1.285 rapid test κορονοϊού.
Στην ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών: Δήμος Παπάγου-Χολαργού, 8ης Μεραρχίας Άλσος Παπάγου πραγματοποιήθηκαν 608 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.
ΠΕ Δυτικής Αττικής: Δήμος Ασπροπύργου, Πλατεία Δημαρχείου, Λ. δημοκρατίας 18, πραγματοποιήθηκαν 267 rapid test και προέκυψαν 9 θετικά (3,37%). Αφορούν σε 6 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.
ΠΕ Νότιου Τομέα: Δήμος Αλίμου, Καλαμακίου και Ποσειδώνος (δημοτικό parking). Πραγματοποιήθηκαν 410 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται μεταξύ 10:00-15:00 στα εξής σημεία:
- ΠΕ Δυτικής Αττικής: Δήμος Ελευσίνας, Τραυλού και Χατζηδάκη (δημοτικό Parking)
- ΠΕ Νότιου Τομέα: Δήμος Αλίμου, Καλαμακίου και Ποσειδώνος (δημοτικό parking, στο ύψος της πεζογέφυρας)
- ΠΕ Πειραιώς: Δήμος Πειραιά, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Συναγερμός για τις πυρκαγιές: Στο «κόκκινο» 4 περιοχές την Κυριακή - Η μάχη της Σκύρου και τα ευρήματα για την Αττικοβοιωτία
Σοβαρές πλημμύρες στη Μάνη: Τραυματίας από κεραυνό, απεγκλωβισμοί δεκάδων οδηγών και ζημιές
Την έδεσαν και της έκαναν ενέσεις: Ο εφιάλτης της Ιρανής φοιτήτριας που αντιστάθηκε στην αστυνομία ηθών
Η βασίλισσα των Otaku: Έκανε πάνω από 2.000 ψεύτικες παραγγελίες σε manga και τους... έβαλε μέσα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



